Primeri

Slovenia Outdoor: doživite avanturo!

Naročnik // Slovenska turistična organizacija

Storitve //

Digitalna strategija /

Umetniško vodenje /

UX&UI oblikovanje /

Front-end razvoj

Predstavitev

Gospodarsko interesno združenje (GIZ) Pohodništvo in kolesarjenje, ki je bilo ustanovljeno leta 2008, je do leta 2019 povezalo kar 48 nastanitvenih agencij ter agencij specializiranih za pohodništvo in kolesarjenje. Pridružilo se jim je še Združenje slovenskih žičničarjev GIZ. S skupnimi močmi na domačem in tujih tržiščih promovirajo zunanje aktivnosti in doživetja po Sloveniji, upravljajo celoten razvoj novih produktov, optimizacijo zakonodaje in lociranje novih daljših poti ter spremljajo inovacije v digitalnih medijih.

Izziv

Njihova spletna stran je pred prenovo združevala zgolj predstavitev pohodništva, kolesarjenja in gorskih letovišč, zato smo se odločili, da jo bomo popolnoma spremenili. Obrnili smo jo na glavo in primerno predstavili vso raznolikost aktivnosti, ponudnikov in storitev.

ZUNANJE AKTIVNOSTI SO S POČITNICAMI V GORAH EDEN NAJPOMEMBNEJŠIH PRODUKTOV, KI POMEMBNO VPLIVA NA PRIHODEK IN PODOBO ZNAMKE.

Rešitev

V procesu prenove smo si zastavili 4 cilje, ki smo jih tudi dosegli:

  1. vizualna osvežitev in posodobitev - stilsko smo se približali podobi celotnega slovenskega turizma s poudarkom na petzvezdičnih izkušnjah in premium turističnih produktih,
  2. inovativna in napredna uporabniška izkušnja - vizualne, tehnične in konceptualne rešitve morajo izžarevati moderno oblikovanje in inovativni pristop, da učinkovito posredujejo vsebino, ki je prilagojena navadam in potrebam uporabnikov,
  3. integracija sistema rezervacij - obiskovalcem ponujamo enostavno rezervacijo celotnega paketa storitev, v katerem so nastanitve, doživEtja in zunanje aktivnosti,
  4. jasna povezava s sloganoma - krovni turistični slogan I feel Slovenia smo povezali s sloganom platforme My Way, ki Slovenijo predstavlja kot destinacijo z izjemnimi doživetji za popotnike in turiste.
Spletno stran Slovenia Outdoor smo obrnili na glavo … popolnoma.

Uporabljene tehnologije in rešitve

Wordpress

Integracija interaktivnih zemljevidov za Outdoor Active

Integracija sistema rezervacij za Experience Slovenia

Rezultati

Za prijetno izkušnjo in lažji dostop do doživetij smo dostavili:

  • Izboljšano uporabniško izkušnjo,
  • Integriran sistem rezervacij, ki uporabnikom prinaša enostavnejši dostop do želene aktivnosti, doživetja ali nastanitve,
  • celostni spletni portal, ki pokriva vse možnosti počitnic v naravi v vsakem letnem času s poudarkom na doživetjih na prostem, ki so ključni produkt slovenskega turizma.
Ustvarili smo spletno stran, ki je sledila zadnjim smernicam digitalnega sveta in uporabniku ponudila najbolj optimalno uporabniško izkušnjo.

NAGRADE IN OMEMBE:

RTVSLO

www.slovenia-outdoor.com

Predstavitev športnega terenca / Predstavitev posebnosti in zgodb Cayenna.